Cégismertető

A Dunagép Slovakia Kft. 2005. január 5-én alakult. Társaságunk emelési, daruzási és szállítási munkákat végzésével foglalkozik építőipari, szerelőipari és karbantartási munkáknál. Tevékenységi körünkbe tartozik az autódaruk személyzettel való bérbeadása és kölcsönzése mellett az építőipari, szerelőipari és feldolgozóipari kivitelezési és karbantartási munkák emelőgépesítésének és emelési technológiáinak megtervezése és kivitelezése is. Társaságunk leányvállalata a DUNAGÉP ZRt.-nek, mely Magyarország legnagyobb autódaru kölcsönző társaságai közé tartozik.

  • Szlovákiai székhelyű autódaruink teherbírása 8 - 160 tonna, míg az anyacég autódarunak maximális teherbírása 500 tonnáig terjed. Nagyobb kapacitás esetén állandó hazai és külföldi partnerkapcsolattal rendelkezünk. A legnagyobb emelési magasságunk – saját gépeinkkel – 78m, az anyacégnél 146m.
  • Az emelések kivitelezéséhez technológiai beemelési tervek készítését vállaljuk.
  • Jól képzett, nagy gyakorlattal rendelkező szakember-gárda, megbízható géppark várja Önöket. A fő tevékenységi körre kiterjedő felelősségbiztosítás garantálja a pontos, vevőorientált munkavégzést.
  • Daruzáshoz kapcsolódó speciális szállításokat is vállalunk.
  • Eszközeinket, gépeinket kiváló műszaki állapotban tartjuk egyrészt saját szakembereink másrészt specialisták igénybevételével. Eszközeinket folyamatosan fejlesztjük, a legkorszerűbb eszközökkel és berendezésekkel igyekszünk a munkák minőségét, termelékenységét emelni.
  • Cégünk komoly erőfeszítéseket tesz a dolgozók szakmai előrelépésére és anyagi megbecsülésére. Ennek érdekében folyamatos képzéseket biztosítunk számukra.